Безценни съвети за подреждане на антрето

household goods

Коридора обикновено е салона, посрещайки ни, след като се върнем от работа или командировка. А то посреща и нашите гости – приятели и роднини. Като тип стая, то разбира се разполага със своите определени условия. Коридора не е точно като кухнята или хола и съответно декорирането му насочва друг подход. Декорирането на антрето изисква главно стил, изчистеност и практичност. Ето нашите полезни съвети и напътствия за любезното и префектно посрещащо помещение:

1. Цветове
Случайно ако говорим за цветови нюанси у дома, задължително бихме могли да развием въображението ни. Не е възможно да кажем това, ако случайно говорим за антрето вкъщи. За намирането на нюансите е възможно да се спрете на топли, светли и телесни цветове – жълт, бежов или портокалов. Даваме Ви съвет, дори да предпочитате по-изчистено от към нюанси коридор, реално да не се спирате на бяло. Освен че помещението ще изглежда като в болница, ще бъде невъзможно за поддръжка и е твърде вероятно е да трябва всяка година да го пребоядисвате пак.

2. Осветление
Осветлението в повечето антрета е наистина слабо. Това не ни дава приятно чувство, въпреки, че да е добре от икономична гледна точка. Можете спокойно да се спрете на LED светлина със спот лампи или лунички. Те биха разпределили светлината из цялото антре. Ще видите как се променя настроението, като се върнете у дома или пък тръгвате за работа сутрин.

3. Декориране
При декориране на антрето бихме могли да купим висока ваза с красиви изкуствени цветя, декоративни лепенки за стена или картина. Саксията, която ще подберете може да бъде висока и глинена. Нюансът ще подхожда на стените и мебелите във входното помещение. Относно поставянето на картина можем да ви посъветваме да изберете флорална композиция.

4. Вещи
В антрето са ви нужни само и единствено закачалки, място за обувки и пространство, където да слагате дребни предмети, като чадър, телефон, ключове или пък много малко количество козметика. Задължително изберете огледало, в което да се гледате в цял размер. На пазара има огромно многообразие от форма и дизайн, при вариант, че не предпочитате класическата правоъгълна форма.

Ето, че подреждането на входно помещение не е толкова сложна мисия, въпреки всички особености на помещението, което всекидневно ни посреща и изпраща. Спрямо нашите съвети ще придадете нов живот и ще освежите духа на коридора на дома.

Сайтът: https://rosini.bg/home/za-kuhnqta/sydove-za-syhranenie/kutii